U bent nu hier: Home / Zakelijk

Recherchediensten

Recherchebureau Dutch Detective Agency is gespecialiseerd in verschillende soorten rechercheonderzoek, gericht op bedrijven en assurantiemaatschappijen. Een ieder die een verbintenis aangaat met een bedrijf heeft te maken met bijvoorbeeld een arbeidscontract, huisreglement of gedragsregels. Dit geldt voor personeelsleden, leveranciers en ook bezoekers dienen zich aan de regels te houden die gelden binnen uw bedrijf. Het komt voor dat personeelsleden ziekteverzuim fraude plegen, goederen of geld ontvreemden, of zich niet aan de overeengekomen werktijden houden.

Dutch Detective Agency heeft ruime ervaring in het feitelijk vastleggen van onregelmatigheden zodat de juiste maatregelen getroffen kunnen worden. Bij assurantiefraude stellen we een diepgaand onderzoek in, onderbouwd met een interview met de betrokkene. Door middel van screening van aankomend of huidig personeel kunt u een betrouwbaar team opbouwen binnen uw bedrijf. Hierin zijn verschillende varianten mogelijk door maatwerk.

Wilt u zekerheid over de betrouwbaarheid van een zakenpartner? Dan bieden we breed scala aan screening mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien een debiteur met een openstaande factuur met de noorderzon is vertrokken hebben we doeltreffende recherche mogelijkheden om deze debiteur te traceren. Ons recherchebureau kan u tevens terzijde staan met een onderzoek naar de verhaalsmogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Onze rechercheurs hebben ruime ervaring in het vak en zullen het onderzoek met de grootst mogelijke zorg uitvoeren. Uiteraard beschikken we over de vereiste licenties, waaronder een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ook handelen we volgens de privacygedragscode en hanteren we het beroepsgeheim. De voortgang van het onderzoek kunt u nauwgezet volgen in ons beveiligde online cliëntendossier. Onze rapportages zijn rechtsgeldig indien u deze voor juridische doeleinden wilt gebruiken.

Of laat ons u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt!