U bent nu hier: Diensten / Screening bedrijven

Screening bedrijven

Dutch Detective Agency weet hoe belangrijk het kan zijn om te weten met welk bedrijf u in zee gaat. Zeker in deze tijd moeten de financiële risico’s tot een minimum worden beperkt. Door de juiste informatie in te winnen over uw zakelijke relaties kunt u die risico’s beperken. Dutch Detective Agency kan u door middel van een screening van de benodigde informatie over uw zakenpartners voorzien. Die informatie kan bijvoorbeeld gaan over de liquiditeit, geschiedenis of betrouwbaarheid van het bedrijf. Zo beschikt u over alle informatie die u nodig heeft om een solide deal te sluiten.

Dutch Detective Agency biedt een unieke service wanneer u op het punt staat een zakendeal te sluiten, maar nog twijfels hebt. We bieden een snelle screening tegen minimale kosten, indien u snel zaken wilt doen en op korte termijn informatie nodig hebt. U heeft het onderzoeksrapport binnen no time in uw bezit.

Uiteraard werken we volgens de privacygedragscode en hanteren we zwijgplicht. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dutch Detective Agency doet het graag en doet het goed.

Of laat ons u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt!