U bent nu hier: Home / Samenwerking

Samenwerking DD/Agency

Dutch Detective Agency is als recherche- en detectivebureau binnen korte tijd een begrip geworden qua werkwijze en ons handelen op menselijk vlak. We hebben door onze binnen- en buitenlandse campagne met regelmaat te maken met cliënten, welke een verleden hebben in Nederland op relationeel gebied. Zowel in privé sfeer als in zakelijke aangelegenheden. Wij willen onze dienstverlening uitbreiden, omdat in onze optiek het van wezenlijk belang is, dat een uitgevoerd onderzoek niet eindigt met de rapportage.

Daarom zoeken wij voor zowel onze binnenlandse cliënten, als cliënten van buiten onze grenzen:

MEDIATORS en ADVOCATEN

welke geïnteresseerd zijn in een samenwerking met Dutch Detective Agency, met als doel na een ingesteld onderzoek de nazorg en/of de juridische zaken te behartigen.

Wij willen met deze samenwerking een nog meer unieke positie innemen, door een totaalpakket aan oplossingen te bieden. Onze voorkeur gaat voornamelijk uit naar mediators en advocaten welke eenzelfde denkwijze hebben over het menselijke aspect, net zoals professionaliteit en adequaat handelen.


Interesse?

Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Neem a.u.b. contact met ons op via info@dutchdetectiveagency.com of via ons telefoonnummer +31(0)85 060 0100.


Wilt u dat wij u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt?