U bent nu hier: Diensten / Interne onderzoeken

Interne onderzoeken

Dutch Detective Agency weet uit jarenlange ervaring wat er binnen een organisatie kan spelen. Niet elke medewerker of bezoeker van uw bedrijf, zoals een leverancier, kan de verleiding weerstaan om goederen of geld te verduisteren. Helaas komt dit vaak voor en wordt het meestal heel geraffineerd gedaan, waardoor het moeilijk te bewijzen is.

Dutch Detective Agency hanteert alle mogelijke onderzoeksmethoden om in beeld te brengen hoe en door wie er in uw bedrijf verduisterd wordt. We doen dit bijvoorbeeld door middel van cameratoezicht, interviews met collega’s of door een gedegen intern onderzoek. Uiteraard blijven we tijdens het onderzoek binnen de wettelijke kaders.

Al onze bevindingen worden vastgelegd in een waterdichte rapportage, zodat u de juiste onderbouwing heeft om verdere stappen te ondernemen. Dit kan eventueel in samenwerking met onze rechercheur. Die kan tevens als getuige optreden in het geval van een wettelijke procedure. Wij kunnen ook aan uw zijde staan als u de betrokkene confronteert met onze bevindingen.

Dutch Detective Agency is een erkend detectivebureau dat nauwkeurig, efficiënt en tegen zo laag mogelijke kosten werkt. We werken volgens de privacygedragscode en hanteren zwijgplicht. U kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het onderzoek door in te loggen in ons online cliëntendossier.

De ervaring leert dat een aan het licht gebrachte verduistering preventief werkt en de kans op herhaling verkleint. U kunt zich zonder zorgen weer concentreren op het ondernemen.

Dutch Detective Agency is uw partner in zorgeloos ondernemen.

Of laat ons u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt!