U bent nu hier: Diensten / Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek

Dutch Detective Agency is een Nederlands recherchebureau dat u kan helpen bij het verkrijgen van partneralimentatie nihilstelling. Na een echtscheiding wordt het alimentatiebedrag vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. De hoogte van het bedrag wordt door de rechter bepaald. Wanneer het inkomen van uw ex-partner verandert of wanneer hij of zij gaat samenwonen, er sprake is van een duurzame affectieve relatie, heeft dit gevolgen voor de hoogte van het alimentatiebedrag. Als u het vermoeden heeft dat dit bij uw ex-partner het geval is, kunt u Dutch Detective Agency uit Rotterdam inschakelen voor een uitgebreid alimentatie onderzoek. We zoeken vervolgens uit of er in dit geval sprake is van een inkomen door arbeid en bij welke werkgever uw ex-partner dit inkomen verdient. In het geval van samenwonen wordt onderzocht of er sprake is van een gemeenschappelijke huishouding en van een duurzame affectieve relatie. Wat is partneralimentatie precies?

Start een alimentatie onderzoek voor alimentatie nihilstelling

Uiteraard voert Dutch Detective Agency het alimentatie onderzoek geheel volgens de wettelijke eisen, voorwaarden en privacygedragscodes uit. Door in te loggen in uw afgeschermde persoonlijke online dossier, kunt u het lopende onderzoek op de voet volgen. U logt in via een beveiligde verbinding met uw unieke code en wachtwoord, op het moment dat het u uitkomt.

Het besluit tot alimentatie nihilstelling moet door de rechter worden uitgesproken. Daarom raden wij altijd aan een advocaat in te schakelen voordat u bij de rechtbank een verzoek tot alimentatiereductie indient. Dit kan uw eigen advocaat zijn, maar u kunt ook kiezen voor een bij ons aangesloten advocaat.

Neem gerust contact op met Dutch detective Agency om uw situatie, de mogelijkheden en de kosten te bespreken van een alimentatie onderzoek.

Alimentatie nihilstelling? Dutch Detective Agency!

Of laat ons u bellen op een tijdstip dat u het beste uitkomt!